Inregistrare

Pentru a putea paria pe platforma de pariuri sportive PowerBet, trebuie sa va inregistrati in prealabil, in sistemul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul intitulat “inregistrare” si sa completati campurile de “Prenume”, “Nume” si “Email” cu datele dumneavoastra de identificare. Alegeti o parola pe care va trebui sa o tastati in campurile numite “Parola” si “Confirmare Parola”. Cititi regulamentul sitului facand click pe link-ul “termeni si conditii” iar dupa aceea selectati casuta intitulata “accept termeni si conditii”. Dupa ce acesti pasi au fost indepliniti, apasati butonul “trimite” si veti fi inregistrat in sistemul nostru.

Formularul de Logare

Trebuie sa fiti logati pentru a putea face pariuri pe platforma PowerBet. Ca sa realizati acest lucru, introduceti adresa dumneavoastra de mail si parola in campurile din partea dreapta a meniului din partea de sus a sitului. Dupa ce aceste campuri au fost completate apasati butonul numit “login”.

Alege un Sport

Pentru a alege un sport trebuie sa apasati butonul intitulat “sport” din meniul lateral si mai apoi, din meniul “sporturi” sa selectati sportul care va intereseaza.

Alege un Meci

Din meniul “sporturi”, alegeti un sport facand click pe numele acestuia. Un submeniu care o sa afiseze diverse turnee ale sportului selectat o sa se deschida. Selectati o categorie din acel submeniu si o sa se afiseze toate meciurile turneului selectat, in partea centrala a ecranului.

Alege Scorul

Selectati un meci dintre toate cele afisate in partea centrala a ecranului si o sa se deschida meniul meciului. Din acest meniu puteti paria pe scorul corect facand click pe butonul “goluri” si cautand sectiunea “total goluri”.

Pune un Pariu

Din meniul meciului, selectati un pariu si acesta va fi adaugat in meniul “bilete” de unde se poate selecta miza si se poate pregati biletul.

Asteapta Rezultatul

Dupa ce ati pregatit un bilet, sau mai multe, asteptati pana cand meciul se termina pentru a putea primi un rezultat.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas