Ce ne așteptăm, în schimb, de la tine? Vrem să îți cunoști pasiunile sau să fii cel puțin curios în a le descoperi. Poate te putem tenta cu o oportunitate de a paria în cadrul categoriei power bet fotbal, deși nu te oprim din a le încerca pe toate. Suntem siguri că vei reuși să găsești colțișorul ideal pentru tine, în cadrul platformei noastre. Ne-am asigurat și că poți naviga fără efort, pentru a putea explora relaxat gama noastră variată de oportunități. Încă de la primul click vei sesiza inovația, platforma noastră integrând în mod optim activitatea jucătorilor. Pe urmă, îți rămâne doar să traversezi puntea către entuziasmul și oportunitățile pe care le meriți!

Fotbal

Puteti paria in PowerBet pe numeroase meciuri de fotbal din intreaga lume avand la dispozitie toate cotele in timp real si foarte multe modalitati de pariere cum ar fi: pariu pe rezultat la pauza sau final, pe goluri marcate, pe cornere executate, pe scor exact, acestea fiind doar cateva dintre modalitatile de pariere disponibile.

Volei

In situl sau aplicatia mobila PowerBet puteti paria pe numeroase meciuri de volei, atat din Liga Campionilor cat si din ligi nationale din intreaga lume avand la dispozitie toate cotele in timp real si optiunea de pariere pe numarul total de puncte. Multiple pariuri pot fi adaugate in biletul final pentru un potential castig maxim.

E-Sporturi

Pe aplicatia mobila sau in situl PowerBet puteti paria, in premiera, si pe meciuri de E-Sporturi sau sporturi electronice. Toate jocurile populare folosite in competitile de E-sports sunt disponibile pentru pariere pe platforma PowerBet. Astfel puteti paria pe DOTA, LOL (League of Legends), Counter Strike, Fortnite, Overwatch si multe alte jocuri populare in turneele de sporturi electronice din intreaga lume.

Simulator

O alta optiune folositoare a sitului si a aplicatiei mobile PowerBet este simulatorul de pariuri cu ajutorul caruia puteti participa in diverse jocuri virtuale de tip tombola care functioneaza similar cu sistemul unei extrageri loto. Astfel, cu un pariu de doar 2 lei puteti ajunge la castiguri considerabile. Aceste jocuri virtuale sunt folositoare si pentru jucatorii neobisnuiti cu pariurile sportive.

Alte Sporturi

Puteti paria in PowerBet pe numeroase sporturi de echipa sau individuale, fiecare avand disponibile modalitati de pariere multiple, in concordant cu sportul respectiv. Pe un bilet se pot adauga sporturi diverse iar castigul potential al biletului este calculat in functie de cotele alese.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas