Ce este un Cont?

Un cont pe situl sau aplicatia mobila PowerBet pariuri sportive reprezinta un cont in sistemul nostru. Acest cont contine identitatea unui anumit utilizator prezent in sistemul PowerBet. Un utilizator poate avea un singur cont si il poate folosi atat de pe un computer personal cat si de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei, dar acesta va folosi intotdeauna un singur cont prezent in baza noastra de date.

Procesul de Inregistrare (Inscriere)

Pentru a putea paria pe platforma de pariuri PowerBet, trebuie sa va inregistrati, mai inainte, in sistemul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul intitulat “inregistrare” si sa completati campurile de “Prenume”, “Nume” si “Email” cu datele dumneavoastra de identificare. Alegeti o parola pe care va trebui sa o tastati in campurile numite “Parola” si “Confirmare Parola”. Cititi regulamentul sitului facand click pe link-ul “termeni si conditii” iar dupa aceea selectati casuta intitulata “accept termeni si conditii”. Dupa ce acesti pasi au fost indepliniti, apasati butonul “trimite” si veti fi inregistrat in sistemul nostru.

CASINO BONUSES RATE GET
bovada UP TO 100% GET BONUS
redstag UP TO $4000 GET BONUS
vegaswild UP TO 300% + 50 FS GET BONUS
grandevegas 250% UP TO $10,000 + 100 FS GET BONUS
cherrygold UP TO $5500 GET BONUS
irishluck NDB: $25 FREE CHIPS GET BONUS
elroyale NDB $20 FC GET BONUS
everygame 125% UP TO $1000 GET BONUS

Formular de Logare (Conectare)

Trebuie sa fiti logat pentru a putea face pariuri pe platforma PowerBet. Ca sa realizati acest lucru, introduceti adresa dumneavoastra de mail si parola in campurile din partea dreapta a meniului din partea de sus a sitului. Dupa ce aceste campuri au fost completate apasati butonul numit “login” si veti fi conectat automat pe platforma noastra.

Bonus pentru Noii Jucatori

Orice nou utilizator inregistrat in platforma PowerBet va beneficia de un bonus oferit de noi. Astfel, noii jucatori vor primi acest bonus dupa ce conturile lor vor fi activate si ei vor face primul pariu sau vor participa la o tombola prin intermediul platformei noastre de pariuri sportive PowerBet. Acest lucru poate fi realizat atat de utilizatorii sitului cat si de utilizatorii aplicatiei mobile.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas