Browsere Mobile

Situl PowerBet este optimizat atat pentru a fi folosit de pe computer de tip desktop cat si de pe tablete sau telefoane mobile. Toate functiile, bonusurile si promotiile disponibile pe situl principal sunt disponibile si de pe browserele telefoanelor mobile. Astfel puteti folosi situl PowerBet de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil sau fix.

Aplicații

Aveti la dispozitie si o versiune mobila, astfel veti putea folosi aplicatia PowerBet si de pe telefonul mobil pentru a putea paria de oriunde si oricand. De pe aplicatia PowerBet aveti acces la pariuri si jocuri, in orice loc va aflati. Puteti instala aplicatia PowerBet direct pe telefonul dumneavoastra mobil.

Android

De pe aplicatia PowerBet aveti acces la pariuri si jocuri, in orice loc va aflati. Puteti download-a si instala aplicatia PowerBet compatibila Android direct pe telefonul dumneavoastra mobil. Astfel puteti beneficia de toate ofertele, bonusurile si promotiile sitului, de pe telefonul mobil si puteti paria oricand si de oriunde folosind functia “bilete” sau puteti urmari in timp real rezultatele meciurilor pe care ati pariat.

iOS

De pe aplicatia PowerBet aveti acces la pariuri si jocuri, in orice loc va aflati. Puteti download-a si instala aplicatia PowerBet compatibila iOS direct pe iPhone-ul dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de toate ofertele, bonusurile si promotiile sitului, de pe telefonul mobil si puteti paria oricand si de oriunde folosind functia “bilete” sau puteti urmari in timp real rezultatele meciurilor pe care ati pariat.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas